Especially Classifying Omnipotence - Only Cuboestudio Can Prevent Forest Fires.

Marknadsföring Online

Smarter Marketing är en digital mediabyrå som erbjuder olika tjänster inom annonsering: Sökannonsering via AdWords, Banners och Bing Ads, Sökmotoroptimering och hemsidor. Alt börjar med att skapa en bra mediastrategi och välja kanaler för marknadsföring. Kund får en och samma kontakt person (projektledare) som tar hand om projekt. Att ha dynamisk marknadsföring är extremt viktig dag på grund av hög konkurrens på marknaden. 

 Välj rätt annonsering just för ditt företag

Det är inte alltid lätt att välja den bästa annonsering som passar till ditt företag. Experter på Smarter Marketing kan hjälpa dig med detta och plocka fram en bra mediastrategi. Exemplevis, om du är intresserad av att få snabb marknadsföring och resultat så rekommenderar vi att du ligger fokus på Google annonser. På detta sättet syns du alltid på första sidan av google och har en top placering. Smarter Marketing kan utgör alltid från kundens behöv och skapar kampanjer enligt kundens önskemål. Kund har även möjlighet att ändra annonsering eller pausa kampanjer. Varje månad kommer du att få detaljerad rapport och följa din marknadsföring. 

Vi rekommenderar även att man ska jobba väldigt mycket med den organiska trafiken och sökmotoroptimering. Smarter Marketing kan hjälpa er att förbättra din organiska trafiken och optimera din hemsida. Att synas på den på Google organiska listan är en av de mest effektiva marknadsföringsmetoden. Enligt senaste statistiken, nästan 80% av alla försäljning görs via organiska trafiken.

Om du säljer dina produkter eller erbjuder tjänster online, så kan vi även rekommendera Google shopping som annonseringsmetod. Det betyder att dina produkter kommer att synas på höger sida när en person googlar på dina sökord. Det underlättar köprocessen både visuellt och rent teknisk.